Nyheter fra uken som gikk. Uke 41 2016

nyheterEvan Lewis fra Ægir bryggeri tar turen til Gulating i Bergen. «Lørdag 5. November får vi besøk av selveste Evan Lewis, grunnlegger, eier og bryggerimester hos Ægir Bryggeri i Flåm.» FB-arrangement.

NRK skriver om Norsk kornølfestival. «Øl byrjar å verte ein populær drikk, og i motsetnad til tidlegare tider så er folk no meir interesserte i smak og kva som er i ølet, seier William Holden.» Fra NRK.

Mjøderiet blir Norges første. «”I begynnelsen er dette et prosjekt vi driver ved siden av dagjobbene våre, men drømmen er at vi på sikt kan leve av dette, sier Stian Krog» Fra Godt i glasset.

E. C. Dahls bryggeri rammet av bakterie som gir usmak på øl. «Det er merkevaren Dahls pils på fat som så langt ser ut til å være rammet av bakterien Lactobacillus brevis.» fra Adressa.no.

Damer og øl. Lansering av ny bok. «Det er liten tvil om at det i mange år har vært en overvekt av skjegg og testosteron i ølbransjen, og dette har også vært tilfelle når det gjelder bøker om øl og ølkultur. Nå er det derimot bare noen dager igjen til den mannsdominerte øllitteraturen får en konkurrent i hylla.»  Fra Ølimperiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..